Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Misija, vizija i ciljevi

Misija

Spajanjem brodograđevne tradicije i novih tehnologija značajan je sudionik na svjetskom i domaćem brodograđevnom  tržištu, poznat po svojem prepoznatljivom dizajnu brodova.
 
Tradicija, iskustvo, kvaliteta i rezultati na svjetskom  tržištu svrstavaju nas među tvrtke s jakim pozitivnim utjecajem na hrvatsko gospodarstvo.
 
Izgradnja, remonti i preinake brodova te plovila zahtjevaju efikasnu i  fleksibilnu organizaciju koja je u stanju ponuditi kvalitetna, inovativna i isplativa rješenja na svaki postavljeni zahtjev tržišta i svakog pojedinog kupca ili partnera.
 
Brodotrogir u svoje proizvode ugrađuje komponente visoke kvalitete čime postaje respektabilni pratner  koji svojim aktivnostima  potiče održivi razvitak na mikrolokaciji i u regiji.
 
Iskustvom, radom  i rezultatima jamči kvalitetu svojih proizvoda i usluga.

 

Vizija

Brodotrogir želi biti prepoznat kao pouzdan partner  koji djeluje kao pokretač razvoja u svojoj regiji, koji vodi računa o zaštiti okoliša i koji posluje poštujući načelo održivog razvoja. Naša vizija je biti značajan gospodarski  subjekt u regiji koji će istovremeno biti prepoznat na svjetskom tržištu po kvaliteti svojih proizvoda – brodova, poput značajno unaprijeđenog Trogir  Designa (T – designa) koji je postao svojevrstan brand u svijetu.
 
Želimo uvijek biti u vrhu svjetske brodogradnje u niši u kojoj jesmo te ići i dalje u inovativna rješenja. Postići i trajno održavati status pouzdanog dobavljača plovnih jedinica najvećim svjetskim brodarskim kompanijama. U primjeni najmodernijih tehnologija, inovativnih projektnih i izvedbenih rješenja, tehničkim perfomansama, niskim troškovima u eksploataciji i pouzdanošću,   nastojimo biti ispred svoje konkurencije.

 

Ciljevi  

Osnovni ciljevi Brodotrogira d.d. kao poslovnog sustava su:

  • Isporučivati sofisticirane brodove koji ispunjavaju sve zahtjeve i očekivanja naših kupaca i davati kvalitetne i pravovremene usluge našim kupcima, sukladno svim primjenjivim zakonima, normama i pravilima klasifikacijskih društava.
  • Na razini svakog dijela, kao cijelog društva Brodotrogir d.d., uz primjenu načela trajnog poboljšavanja, naš cilj je skratiti vrijeme proizvodnog ciklusa i svih asociranih troškova uz istovremeno povećavanje kvalitete naših proizvoda i usluga. Ovo će se postizati trajnim i beskompromisnim eliminiranjem otpada i unaprijeđivanjem poslovnih procesa.
  • Provođenje Plana restrukturiranja društva Brodotrogir d.d. u cilju financijske sanacije, tehničko-tehnološkog i organizacijskog restrukturiranja brodograđevnog procesa, u svrhu dostizanja svjetske razine proizvodnosti.
  • Diversifikacija djelatnosti u skladu s Programom restrukturiranja.
  • Postići dugoročnu održivost poslovanja.
Nalazite se ovdje: Home O nama Misija, vizija i ciljevi