Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sezona servisiranja brodova u punom jeku

U velikom Doku 15 smještene su dvije jahte, Selene i Aiaxaia   dok su jahte Lady M i Sogno privezane uz  opremnu obalu i još čekaju red na smještanje.  
Na svim jahtama će se obaviti antikorozivna zaštita, odnosno čišćenje i bojanje podvodnog dijela trupa uz neizostavnu izmjenu cink protektora s razlikom što će se na jahti Sogno obaviti i servis  propelernih  osovina i podvodnih ventila  te drugi radovi prema potrebi. Na Aiaxaia će se obaviti radovi u čeliku u kormilu stroja te elektro-bravarski radovi u podvodnom dijelu trupa  radi ugradnje dekorativnog svjetla, a na jahti Selene aplikacija na propelerima i propelernim osovinama.
Naime, radi se o superjahtama dugima više desetaka metara.  Samo jahta Selene duga  je 56 m i  tijekom krstarenja može ugostiti deset  putnika  u pet kabina o kojima brine devet članova posade. Njezin dizajn potpisuje Perini Navi pod čijom organizacijom  je i izgrađena u  njihovom Viareggio brodogradilištu. Pokreću je dva Caterpillar dieselska motora koji razvijaju brzinu do 15 čvorova ili 14 čvorova pri ugodnoj brzini krstarenja.
Jahta Aiaxaia duga je 46 m i svojim gostima tijekom krstarenja može pružiti potpuno uživanje na brodu i van njega,  na jednoj od paluba, sunčalištu, lounge prostorima ili pak u  unutrašnjosti broda koje obiluje i  virtualnim zabavnim sadržajima. Osim sunčanja i odmaranja  na raspolaganju im je i raznovrsna oprema za rekreaciju i sportove na vodi.
Dok Lady M  i Sogno još čekaju red na ulazak u jedan od dokova, nautički brod  Aquamarin već je uplovio u novu sezonu , a istraživački brod Bios Dva u vlasništvu  Instituta  za oceanografiju i ribarstvo Split će se na servisu zadržati još kraće  vrijeme.

    
    
    
    
    
    
    
  

Read 1612 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Sezona servisiranja brodova u punom jeku