Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

'joyMe, Futura i Avangard spremno dočekuju novu turističku sezonu

Nakon što je iz malog Doka 4 isplovio „kriljanski“ brod Avangard uplovila je luksuzna jahta ´joyMe. Na njoj će se u idućih nekoliko tjedana obaviti antikorozivna zaštita podvodnog dijela trupa uz izmjenu cink protektora, uredit će se podvodni i oplatni ventili, pregledati sigurnosna oprema i tankovi koji će se i očistiti te obnoviti dijelovi plastike i tikovine na provi.

Luksuzna jahta 'joyMe izgrađena  je  2012. g. u brodogradilištu Kraljevica, duga je  49.9 m, široka 9 m i gaza 2.55 m i plovi pod hrvatskom zastavom.  U šest luksuznih kabina može se smjestiti 12 gostiju  o kojima se stalno brine 11 članova posade. Tijekom plovidbe gosti  mogu uživati  u elegantno uređenom  salonu , sunčati se na jednoj od paluba, kupati se u otvorenom bazenu ili provoditi vrijeme u teretani. Brod pri krstarenju postiže brzinu od   14 milja.

Vlasnik tvrtke Naranča brodarstvo d.o.o. iz Krila Jesenice servisirao je u našim dokovima dva svoja broda, Avangard i Futuru koje priprema za početak nove turističke sezone. Naime, radi se o putničkim brodovima koji tijekom ljeta sa svojim gostima plove Jadranskom obalom obilazeći otoke i gradove od Splita do Dubrovnika.

Na njima se uredio podvodni i nadvodni dio trupa s razlikom što su se na Futuri demontirale dvije osovine i kormila, uredili podvodni ventili te ugradili oplatni rashladnici kao što su se obavili i drugi pregledi sukladno zahtjevima Hrvatskog registra brodova.

Read 1110 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti 'joyMe, Futura i Avangard spremno dočekuju novu turističku sezonu