Print this page

Brodotrogir d.d. i Adriadiesel predstavljaju se na brodograđevnom sajmu u Hamburgu

Brodotrogir d.d. i Adriadiesel  predstavljaju se na međunarodnom sajmu  brodogradnje i brodske opreme SMM  koji se održava od  6. do 9. rujna u njemačkom gradu Hamburgu.
Na zajedničkom nastupu kojeg je kao i proteklih godina  organizirala  Hrvatska gospodarska komora,  svoje  proizvode i usluge  uz Brodotrogir d.d.  predstavljaju još dva   hrvatska brodogradilišta,  Brodosplit d.d.  i Uljanik, a uz Adriadiesel  još  i sedam  proizvođača  brodske opreme,  Končar generatori  i  motori, Indi  metal, Data Link, Elka, Adriawinch,  MPD Tvornica pumpi i tvrtka  ACM-JEK.
Naši izlagači na sajmu su predstavili  najmodernije inovativne proizvode i tehnološka rješenja vezana za ovu branšu,  a zabilježen je  i  povećani  interes stranih  partnera za suradnju  s hrvatskim brodogradilištima.  Okosnica cjelokupnog ovogodišnjeg sajma bazira se na digitalnoj ekonomiji i zelenim inovativnim rješenjima.  
SMM Hamburg najveći je europski  sajam  brodogradnje i pomorstva, a  slovi i za  najvažniji  sajam takvog tipa u svijetu.  Prošle godine, na sajmu su svoje proizvode i usluge   predstavila  2102 izlagača, a posjetilo ih je  48709  posjetitelja.

Read 839 times