Print this page

U Marini Trogir održan Business Café

Sinoć se u prostorijama Marine Trogir u vrlo opuštenoj atmosferi održao  prvi dalmatinski Business Café.  Business Café je projekt oko kojeg se okupljaju poduzetnici i oni koji bi to željeli postati. Cilj organizatora je bio da se zainteresiranim posjetiteljima  prezentiraju  vlastita iskustva na temelju kojih bi dobili inspiraciju i motivaciju za pokretanje vlastitog biznisa.
Ovo je bila prilika da prisutni poslušaju životne priče nekoliko mladih i uspješnih poduzetnika koji su unatoč krizi pronašli način da razviju vlastiti posao. Mlada poduzetnica i moderatorica ovog događanja Ira Blasco Brzović predstavila je četvoricu mladih poduzetnika, Kristinu Ercegović- osnivačicu Business Café-a, Ivanu  Ninčević  - predsjednicu Poduzetničkog centra Solin, Maju Zupančić  - vlasnicu građevinske firme na Visu i Matea Peraka -  direktora tvrtke Profico .
Kristina Ercegović smatra da se ljudi boje ući u vlastiti posao i da mnogi nemaju dovoljno hrabrosti. Ona je ostavila siguran posao u Plivi, osnovala  i nakon pet godina prodala tvrku Heraklea da bi potom osnovala novu tvrtku pod nazivom Zaokret u sklopu koje Business Café uspješno umrežava i educira male poduzetnike. Njezin zaključak je da se svi boje rizika, ali  da samo hrabri idu naprijed .
Na kraju predstavljanja razmijenili su se pokloni i vizitke, nakon čega je nastavljeno druženje  u bistrou Salt.

Read 892 times

Galerija slika