Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Iz ribarskog broda u luksuznu krstaricu

Nakon niza uspješno provedenih održavanja, servisa i preinaka  na raznim brodovima i dok trogirskog škvera u sklopu redovitog godišnjeg održavanja  podvrgnut je remontnim aktivnostima  .  Radovi  na doku započeli  su krajem srpnja, a  njihov završetak planira se  do 08. rujna.  
Bez obzira na radove koji se obavljaju na njemu, dok funkcionira bez zastoja s razlikom što u ovom periodu može remontirati samo manje brodove. Trenutno se u doku   nalazi 40m dug brod  Beautiful Star (Ex Gradina 1) kojeg  vlasnik želi  prenamijeniti  iz ribarskog u turistički brod za krstarenje.
Brod je  dotegljen u brodogradilište bez nadgrađa  i opreme, a  preostala  oprema iz  strojarnice  bit će također demontirana. Remontom će se obuhvatiti niz aktivnosti, pjeskarenje i bojanje trupa i palube kao i izrada i ugradnja krmene platforme. Paralelno s ostalim remontnim aktivnostima  u trogirskom škveru izgradit će se novo nadgrađe koje će se po izradi  i montirati.  Po završetku radova, oko 1. studenog, brod će dobiti potpuno nov vanjski izgled, a u aranžmanu vlasnika  bit će otegljen u drugu luku gdje će se  organizirati  završno opremanje.

Read 3379 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Iz ribarskog broda u luksuznu krstaricu