Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Povjerenstvo za praćenje stanja u Brodotrogiru

Početkom svibnja održana je u Trogiru hitna sjednica Gradskog vijeća na temu ''Stanje i perspektiva Brodotrogira d.d.'' Tom je prilikom Gradsko vijeće primilo na znanje i poduprlo Integralni plan razvitka i program restrukturiranja pruživši potporu Vladi Republike Hrvatske u restrukturiranju brodogradnje i očuvanju radnih mjesta, formiravši ujedno Povjerenstvo za praćenje stanja u Brodotrogiru.

Na prvoj je konstituirajućoj sjednici za predsjednika Povjerenstva  izabran Joško Jarebić, pročelnik upravnog odjela za gospodarstvo i turizam Grada Trogira, za dopredsjednike su imenovani Ivan Bilić ,oporbeni vijećnik SDP-a i Ivan Tironi, direktor Sektora brodogradilišta Brodotrogira, a za tajnika Povjerenstva  Mario Geić, predstavnik Brodotrogira.

Do sada su održane tri sjednice povjerenstva, s tim da je na sjednici GV-a Grada Trogira od 09.06.2008. donesen zaključak kojim Grad Trogir, radi zaštite interesa radnika odnosno građana Trogira, traži da aktivno sudjeluje u cjelokupnom procesu privatizacije trogirskog brodogradilišta.

Read 1420 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Povjerenstvo za praćenje stanja u Brodotrogiru