Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Završena Novogradnja 353 predana u ruke sinovima obitelji Tomaš

 Djelatnici tvrtke Brodotrogir Cruise d.o.o. završili su još jednu novogradnju i predali je u ruke sinovima obitelji Tomaš.

Naime, radi se o Novogradnji 353, brodu za krstarenje Jadranom u vlasništvu firme Arija d.o.o. iz Krila Jesenica. Projektiran je prema željama obitelji Tomaš, ujedno vlasnicima firme, a u suradnji s inženjerom koji je sve to prilagodio realnim mogućnostima.

Brod je dug 48 m, kapaciteta 36 putnika koji će se moći smjestiti u 18 raspoloživih kabina. Pokretat će ga dva glavna motora, marke Scania, svaki od 550 konja, a ugrađen je i jedan pramčani propeler od 45 kilovata.

Ovi mladi i vrijedni momci planiraju opremiti brod za sezonu 2020. Kako kažu mogli bi ga urediti već za četiri mjeseca, ali do sljedeće sezone imaju dovoljno vremena i neće žaliti truda da ga opreme do najsitnijeg detalja, a sve kako bi njihovi gosti bili što zadovoljniji.

„Turoperator ID Riva Tours puni raspoložive kapacitete na naša dva, već radna broda i naš je poslovni partner već dugi niz godina. Zadovoljni smo suradnjom što nam predstavlja veliko olakšanje u poslovanju, ali i obvezu jer kvaliteta usluge u turizmu vrlo je važna i treba je održavati, a na ovom našem najnovijem brodu moći ćemo dati još i više“ – kazao nam je za ovu prigodu Duje Tomaš, jedan od braće.

Ne preostaje nam ništa drugo nego poželjeti im mirno more i još brodova izgrađenih u našem škveru, a prema entuzijazmu kojim zrače ništa nije nemoguće.  

Read 4409 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Iz drugih medija Završena Novogradnja 353 predana u ruke sinovima obitelji Tomaš