Print this page

O brodogradnji

Spajanjem brodograđevne tradicije i usvajanjem novih tehnologija Brodogradilište Trogir se razvilo u respektabilnog partnera za izradu različitih vrsta brodova i ostalih plutajućih objekata. Dva navoza (200x47m i 160x20m) omogućuju izradu brodova do 55 000 tdw i plutajućih dokova do 60 000 t dizanja.

Proizvodni program uključuje tankere za prerađevine i kemikalije, plutajuće dokove, putničke i ro-ro putničke brodove, snabdjevače, tegljače, spasilačke brodove i druge.

Uvijek otvoreni i spremni za zahtjeve svjetskog tržišta, kao i domaćih brodara, usko surađujemo s potencijalnim naručiteljima, uvažavajući njihove posebne zahtjeve u cilju dobivanja što kvalitetnijeg broda.

Kao kreatori i graditelji plovnih objekata visoke kvalitete za svjetsko tržište, neprestano radimo na poboljšanju naše proizvodnje. Ponosni smo na naše proizvode-brodove koji su stalno u svjetskom vrhu brodograđevne industrije i koji prednjače po svojim tehničkim značajkama, pouzdanosti i niskim troškovima u eksploataciji.

panoramio-13