Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novogradnja 339 otegljena je na dokovanje u riječko brodogradilište Viktor Lenac

Novogradnja 339,  odnosno tanker  za prijevoz IMO II kemijskih i naftnih proizvoda od 45 000 metričkih tona čiji je dovršetak izgradnje ugovoren s našim brodogradilištem  otegljena je na dokovanje u riječko brodogradilište Viktor Lenac gdje će se u narednih dvadesetak dana obaviti poslovi važni za nastavak izgradnje broda. Radovi u doku  prvenstveno se  odnose na antikorozivnu zaštitu vanjskog, nadvodnog i podvodnog dijela trupa tj. čišćenje i  bojanje oplate uz izmjenu cink protektora te ugradnju priključaka na vanjskoj oplati.
Nakon dokovanja, kad se brod vrati u matičnu luku  nastavit će se i s drugim poslovima vezanima za opremanje, ugradit  će se instalacije  za sve sisteme , svi  tankovi, montirat će se  nadgrađe te će se  obaviti antikorozivna zaštita  unutrašnjih prostora.
Ugovor o opremanju broda potpisan je s društvom Viterlef Management Limited, a ovo je drugi tanker iz ove serije jer je prvi već isporučen u studenom 2017.g. I ovaj je tanker kao i onaj prethodni djelomično izgrađen i opremljen u brodogradilištu JSCo „PO“SEVMASH“ na sjeveru Ruske Federacije u oblasti Arkhangelska.

Read 1220 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Novogradnja 339 otegljena je na dokovanje u riječko brodogradilište Viktor Lenac