Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Započela obrada crne metalurgije za Novogradnju 352

U hali za obradu crne metalurgije formalno je započela izgradnja još jednog broda za nautički turizam pod radnim nazivom Novogradnja  352, a za  naručitelja    Romantic Cruise d.o.o.  iz Podstrane.  Nakon planirane primopredaje u rujnu brod će se nekoliko mjeseci opremati u Bajnice Jesenicama dok je početak plovidbe i ukrcaj prvih putnika  planiran za početak  svibnja 2019.
„Brodotrogir mi se pokazao kao najlogičnije rješenje, dali su mi dobru ponudu koju sam i prihvatio.  Blizina  škvera je također igrala vrlo važnu ulogu jer prometna  povezanost  s drugim brodogradilištima, naročito onima na otoku nije  jednostavna i usporavala bi mi izvršenje  poslova i obaveza na drugom, već  radnom brodu koji plovi i iziskuje stopostotni  angažman“ - kazao nam je ovom prigodom Zlatko Semren vlasnik firme  Romantic Cruise d.o.o.  
Naime, radi se o brodu koji će po izgradnji imati dužinu preko svega 48,18 m i širinu  8,60 m. U  19 kabina, 17 dvokrevetnih i dvije trokrevetne  moći će se smjestiti 40 putnika o kojima će brinuti 7 članova posade. Naručitelj broda Zlatko Semren  već je potpisao ugovor o najmu raspoloživih kapaciteta s agencijom Ambasador travel  s kojom  već duže vrijeme dobro surađuje, a brod će u tu svrhu sa svojim gostima ploviti jadranskom rutom  obilazeći najatraktivnija kulturno -  turistička središta od Splita do Dubrovnika.

Read 927 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Započela obrada crne metalurgije za Novogradnju 352