Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Replika stare hrvatske bracere zaplovit će već slijedeću sezonu

U našem brodogradilištu, u hali obrade  započelo se s obradom crne metalurgije za Novogradnju 349. Naime, radi se o turističkom brodu,  jedrenjaku koji će po izgradnji imati 28 m preko svega.  Prema nastojanju i viziji projektanata radi se o brodu koji  će se graditi po uzoru na staru hrvatsku braceru u luksuznom izdanju.
Ideju o izgradnji ovakvog broda duže vrijeme je razvijala grupa domaćih inženjera brodogradnje, a njegovu  realizaciju će ostvariti vlasnica firme Stari jedrenjak d.o.o.  i investitorica  Marina Katić.  
„Zadovoljna sam kako se projekt razvio jer prema riječima projektanata nije bilo jednostavno formu bracere u podvodnom dijelu stopiti s formom jedrilice, ali uspjeli su se pomiriti i dogovoriti svi detalji vezani  za najoptimalnije funkcioniranje broda i krenulo se u izgradnju. Sigurna sam da će  brod opravdati sva moja  očekivanja, u organizacijskom  i financijskom smislu “ -  kazala nam je ovom prigodom Marina Katić.
Po  izgradnji  brod će na opremanje u Vranjic, a njegova prva komercijalna  plovidba  očekuje se već početkom slijedeće sezone.

Read 860 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Replika stare hrvatske bracere zaplovit će već slijedeću sezonu