Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zaplovila Novogradnja 345

Arsen Ercegović iz Krila Jesenice, vlasnik firme Orkan d.o.o. svojoj postojećoj floti brodova  pridružuje i Novogradnju 345,  koja se netom izgradila u našem škveru.
Naime, radi se brodu za krstarenje Jadranom,  dugom 46 m i širokom 8.5 m koji će po opremanju i kompletnom uređenju u 19 moderno uređenih kabina moći  primiti 36 putnika o kojima će brigu voditi 6 članova posade.
„Usprkos poslovnim problemima i izazovima koje moramo svakodnevno  rješavati, moja obitelj i ja ponosni smo na ovaj naš najnoviji projekt. Međutim, naše investicijske aktivnosti s ovom primopredajom ne prestaju jer smo s Brodotrogirom odnosno Hrvatskom brodogradnjom Trogir d.o.o.   potpisali ugovor za izgradnju još jednog broda potpuno istih karakteristika  čiju  realizaciju očekujemo do kraja ove godine“ - kazao nam je vlasnik Arsen Ercegović.  
Brodovi firme Orkan plove  na  ruti od Trogira do Dubrovnika odnosno Zadra, ovisno o željama gostiju koji se krcaju preko turističke agencije  ID Riva Tours. Prema riječima vlasnika putnici najčešće biraju rutu prema Dubrovniku, ali ovisno o  željama  plovi se i do Zadra.
Brod je građen pod nadzorom Hrvatskog registra brodova, prema pravilima i propisima za putničke brodove. U  more ga je spustio travel  lift od 600 t nosivosti, najveći takve vrste na Jadranu i prema planu ide na završno opremanje s očekivanjem da će zaploviti tijekom kolovoza kada se na njemu  očekuju i prvi gosti.

Read 1269 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Zaplovila Novogradnja 345