Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Jahte okupirale servisni plato Marine Trogir

S obzirom na to da je ljetna sezona pred vratima i da vlasnici svoje brodove obilato pripremaju za intenzivniju plovidbu na moru nije ni čudno što su jahte okupirale sve raspoložive remontne kapacitete Servisnog centra Trogir.
Na pedeset metara dugoj motornoj jahti Belle Anna izgrađenoj  2012. u talijanskom brodogradilištu ISA, uz antikorozivnu zaštitu podvodnog dijela trupa obavit će se nadvodno poliranje, servisirat će se podvodni ventili, vakuum pumpe kao i one od  goriva i sivih voda, uredit će se pramčani propeler, palubna dizalica i ona u garaži, separator goriva i stabilizatori. U remontu će se zadržati cca osam tjedana nakon čega isplovljava na more.
Komforni interijer omogućava smještaj  12 gostiju u  6 kabina i boravak na palubama na kojima se nalazi sunčalište  s bazenom i jacuzzijem, beach bar kao i  otvorene terase. Dizajn potpisuje francuski dizajnerski studio Zuretti.
Na servisnom platou nalazi se i jahta Ladyship na kojoj   će se tijekom servisnog zahvata urediti krmena garažna vrata  i obaviti potrebni stolarski radovi.
Jahta je duga  41 m i  široka 7.76 m. U šest kabina može ugostiti 12 putnika kojima je na  raspolaganju tijekom krstarenja sedam članova posade. Pokreću je  dva motora  koji  postižu brzinu do 14.5 čvorova. Izgrađena je 1994. u brodogradilištu Heesen Yachts u Nizozemskoj.
Na svakome će se plovilu obaviti antikorozivna zaštita, odnosno čišćenje, pranje  i bojanje trupa te će se promijeniti cink protektori.  
Osim ove dvije jahte na platou se nalaze i brojna druga plovila od luksuznih jahti do jedrilica iz  čega proizlazi da su dva travel lifta od 100 t i 600 t nosivosti te dvoja samohodna kolica kapaciteta  60 t i 300 t  u stalnom pokretu jednako kao i svi djelatnici servisa.

Read 1023 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Jahte okupirale servisni plato Marine Trogir