Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Studenti inspekcijskog menadžmenta pregledali strojarnicu Max Value-a

Grupa studenata sa  Visoke škole za inspekcijski i kadrovski menadžment iz Splita  u pratnji voditelja prakse - Roka Piacuna, posjetila je Brodotrogir s naglaskom na obilazak broda Max Value, specijaliziranog za prijevoz generalnog tereta. Na njemu se trenutno u našoj remontnoj bazi otklanja kvar na glavnom motoru što je studentima i bio povod za dolazak.
Naime, željeli su se upoznati i vidjeti uživo kako funkcionira barem  jedan segment remontne baze te nadograditi znanja koja su stekli tijekom nastave na obveznom kolegiju Sredstva  pomorskog transporta čija tematika zadire u znanja koja se tiču  konstrukcije broda i strojarnice. Kako su i sami kazali ovaj posjet će im  pomoći  da svoje buduće zanimanje sagledaju u potpunijem svjetlu i da se barem djelomično pripreme za posao koji ih očekuje u doglednoj budućnosti.  
Po završetku studiranja dobit će zvanje prvostupnika inspekcijskog menadžmenta koje im u poslovnom smislu omogućava da postanu asistenti inspektorima,  a potom i da usvojena  znanja i vještine kapitaliziraju  na većoj pomorskoj razini, širom svijeta. Za one koji žele viši stupanj obrazovanja to mogu realizirati na  Pomorskom  fakultetu u Crnoj Gori  s kojim ova Visoka škola surađuje.

Read 634 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Studenti inspekcijskog menadžmenta pregledali strojarnicu Max Value-a