Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dan Otvorenih vrata na FESB-u

Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu održao se Dan otvorenih vrata pod sloganom „Neka bude FESB“  na kojem je uz ostale  gospodarstvenike  kao sudionik i partner fakulteta sudjelovao i Brodotrogir kojeg su predstavljali   inženjeri Darko Veršić i Jure Špika.
Manifestacija Dan otvorenih vrata organizirana je s ciljem da se maturanti informiraju  o mogućnostima školovanja  koje ovaj fakultet nudi kao i mogućnostima zapošljavanja nakon stjecanja akademske titule. FESB nudi jedinstvenu kombinaciju tehničkih, inženjerskih i matematičkih kolegija na pet zasebnih studija,  Elektrotehniku i informacijske tehnologije, Računarstvo, Brodogradnju, Strojarstvo i Industrijsko inženjerstvo, i upravo ta raznolikost prirodnih studija i srodnih kolegija zaintrigirala je brojne maturante. Došli su s  namjerom da se upoznaju s fakultetom, studijima  i uvjetima  upisa kao i da od prisutnih poslodavaca, Brodotrogir, Ericsson Nikola Tesla, Siemens, Adria Winch, Salona var, Ad Boats, Navalis i Extension Engine dobiju informaciju o mogućnostima zapošljavanja nakon završenog studija.   
Održane su i brojne aktivnosti, odnosno prezentacije, obilasci laboratorije, gaming natjecanja, izrada maketa od brodova, natjecanje u brzini mijenjanja oplate na bolidu dok je Udruga mladih programera održala i predavanje o tome kako programirati i postati stručan u tome.

Read 842 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Dan Otvorenih vrata na FESB-u