Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dobre vile pozivaju Vas na predavanje: „Pomorska medicina i pomorska sigurnost“

Nekoliko dana prije blagdana sv. Nikole - zaštitnika pomoraca i putnika, točnije 1. prosinca 2017. (petak) s početkom u 18:00 h, socijalno - humanitarna udruga Dobre vile u Hotelu Medena organizira pomorsko-humanitarno predavanje na temu Pomorska medicina i pomorska sigurnost.

U predavanje će biti utkane najveće trogirske vrijednosti, kultura, pomorstvo i brodogradnja s primjesama medicine koje u sinergiji predstavljaju ne samo razlog za okupljanje već i način da se posjetitelji pobliže upoznaju sa stilom i načinom življenja njegovih stanovnika, od pamtivijeka pa sve do danas, a naročito onog dijela koji je vezan za tradicijsku brodogradnju u Brodotrogiru na koju su njegovi građani i radnici izuzetno ponosni. Kroz ovo interesantno predavanje vodit će vas dr. Mladen Pavić i Silvijo Marović.

Nakon predavanja bit će upriličen i kulturno umjetnički program na kojem će sudjelovati KUD „Andrija Matijaš Pauk“ iz Marine i mažoretkinje iz Segeta Donjeg, a kako bi večer protekla u što interesantnijem i zabavnijem tonu članice Udruge Dobre vile pobrinule su se i za program iznenađenja.

Nakon programa Dobre vile Vas pozivaju na mali domjenak i veselo druženje.


Read 550 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Dobre vile pozivaju Vas na predavanje: „Pomorska medicina i pomorska sigurnost“