Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dizaličarke se nakratko spustile s visine i upoznale gošće sa svojim radom

Nakon  što  se razvila vrlo pozitivna priča između četiri Brodotrogirove dizaličarke  i Elizabeth Suzane Kozine, poduzetnice s Klisa  uslijedio je i  vrlo srdačan susret u Brodotrogiru. Naime, gđa. Kozina,  inspirirana  nesvakidašnjim  poslovnim sposobnostima  ove četiri žene  imala im se potrebu javiti  i darovati ih svojom knjigom  Zato me niste razumjeli- Minute (ženske) mudrosti ,  nakon čega su je  ove iznimne žene  pozvale da ih posjeti u njihovom radom okruženju, u brodogradilištu  gdje  svakodnevno  sudjeluju  u izgradnji  i  uređenju  velikih  brodova , gdje caruju  zvonki  i   pomalo opori  zvukovi čelika   koje tijekom svog rada  i same „skladaju“  bez obzira na kišu, sunce ili vjetar.

IMG 1170

Upoznavanje s poslovima  koje obavljaju  te  međusobna razmjena  profesionalnih  iskustava  obilježila je ovaj susret  kojem su nazočile  Božena i Ines  dok Leona i Željka iz  opravdanih razloga nisu prisustvovale ovoj prigodi, ali kao i da jesu  jer Ines i Božena prave su ambasadorice  svoje struke što je bilo vidljivo i po reakcijama naših posjetiteljica, gđe Kozine i njezine pratiteljice Ivane. Pričalo se  o  počecima,  iskustvima  i anegdotama ,a  gđa.  Kozina zaintrigirana  pričom   kazala je da bi se i sama voljela okušati u toj vještini ,  popeti  se na jednu  od škverskih dizalica i pokušati njome upravljati .

IMG 1184


Božena i Ines poučene vlastitim iskustvima upoznale su je da za savladavanje te vještine  ipak treba malo više vremena , rada i iskustva, a kako bi  svoju gošću što bolje upoznale i s ostalim aktivnostima u brodogradilištu pozvale  su je na prvo slijedeće porinuće  broda  što je  ona  vrlo rado i prihvatila.

IMG 1187

Read 1019 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Dizaličarke se nakratko spustile s visine i upoznale gošće sa svojim radom