Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

One su uporne , marljive i neustrašive

IMG 1114-001

Nakon što su  se dizaličarke iz  Brodotrogira  Ines, Leona, Božena i  Željka  u jednom travanjskom broju dnevnog tiska 24 sata predstavile novinarki  Tini Jokić, a time  i čitateljima širom lijepe naše, priča  je dobila  vrlo  zanimljiv i  lijepi nastavak.  
Naime, Elizabeth Suzana Kozina u znak podrške i one prave  ženske solidarnosti poslala je za ove četiri žene, posebnog  i  neobičnog zanimanja  svoju knjigu pod naslovom   Zato me niste razumjeli-Minute (ženske) mudrosti.  Gđa. Elizabeth  Suzana Kozina je  poduzetnica iz Klisa koja je osmislila  i brendirala  proizvod trajne vrijednosti  - BiArtist  luksuznu damsku  torbu na koje aplicira  originalno ulje na platnu, a osim što vrijeme provodi u kreiranju ženskih torbi   višak svoje kreacije  i životne inspiracije   „istresa“  i na papir, iz čije hrpe riječi  je nastala  i ova pozitivna knjiga, puna neke, samo ženama znane mudrosti  koju u stvarnosti izgleda poistovjećuje sa  hrabrim, neustrašivim ženama, pa tako   i s  ove četiri žene, nesvakidašnjeg zanimanja  koje svoj radni dan  već dugi niz godina provode na 30 m visine upravljajući  moćnim dizalicama prenoseći terete i  veće  od 25 t.

 

IMG 1116

 


Upornost, marljivost i neustrašivost moto je pod kojim naše dizaličarke  žive jer  kako i same kažu nije im bilo lako na početku radnog vijeka  zaći u neki sasvim  novi , prirodno nepripadajući  svijet i tu stvoriti  zadovoljavajuće uvjete za rad  , ali  bile su  hrabre i nepokolebljive,   uspjele su zadovoljiti svoja osobna i profesionalna očekivanja   kao i  očekivanja  nadređenih koji za njihov rad i profesionalni stav imaju samo riječi hvale, a pozitivnom energijom zaraziti   ne  samo one  s  kojima redovito obitavaju već  i  one koji o njima čitaju putem dnevnog tiska.  
Za sebe skromno kažu : „Nismo posebne, samo radimo svoj posao onako kako najbolje znamo i umijemo“ , a sretne zbog  lijepe geste  gđe. Kozine nastavljaju: „Hvala svima koji su ukazali zanimanje za naš rad.  Hvala  gđi. Kozini   na ukazanoj pažnji i na knjigama koje nam je poslala na dar. Lijepo je kada je žena ženi podrška i prijatelj unatoč tome što se osobno i ne poznajemo. Pozivamo  je da nas posjeti,  možda  baš kod nas pronađe  inspiraciju  za neke nove retke u knjizi ili pak dobije  ideju  za neki potpuno novi modni izričaj“.

IMG 1118

 


Ženska intuicija ne može se  zatomiti,  za nju  nije nužno potrebna osobna blizina,  već je  dovoljan i jedan „klik“  da se dobre vibracije zakotrljaju,  upravo onako kako ih  je zakotrljala  i  Elizabeth Suzana Kozina.   Ponesena  jednostavnošću i  vedrinom  naših dizaličarki, poklonila im je djelić sebe i svojih misli  te im   divnom gestom dala podršku na  jedan osobit i svojstven  način, a takvu  nesebičnu podršku mogu  dati samo hrabre i jake žene  koje znaju koliko je put do uspjeha posut trnjem ,  koliko je vremena potrebno da ga se pročisti i njime slobodno zakorača.   To je ona ženska snaga koja ne priznaje slabosti, odstupanja i odustajanja i kada se prepozna ona  jednostavno mora isplivati na površinu  i biti izrečena.

Read 610 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti One su uporne , marljive i neustrašive