Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Jahte okupirale remontnu bazu

Trenutno se  u našoj remontnoj bazi  servisiraju jahte  Family Day,  Bluemar II,  Lady Sunshine i Vitamin .
Jahta Family Day privezana je u Marini Trogir i na njoj se uređuju glavni motori. Nakon obrade motora,  jahta  će se premjestiti u dok gdje će se obaviti podvodni radovi  koji  se odnose na pregled i servis podvodnih ventila te  jet propulzora.
Luksuzna motorna  jahta Family Day  građena je u  brodogradilištu Codecasa  u Viareggiu (Italija), a njezina isporuka obavila se 2007. godine. Za njen luksuzni dizajn zaslužan je   dvojac Franco & Anna Della Role. Trup i nadgrađe jahte građeni su u aluminiju, palube su obložene tikovinom dok je interijer potpuno prilagođen modernom čovjeku i njegovim potrebama. U pet  kabina može se smjestiti  deset gostiju.
Jahta Bluemar II našu remontnu bazu obiđe jednom godišnje. Ove godine će se na njoj servisirati glavni i pomoćni motori te nekoliko brodskih rashladnika, preinačit će se  ventilacija  na palubi te će se obaviti podvodni pregled ventila kao i nezaobilazno čišćenje  i bojanje te izmjena cink protektora.
Bluemar II je luksuzna jahta koja plovi pod nizozemskom zastavom. Izgrađena je  1978. godine u brodogradilištu Van Lent, današnji Feadship, a  duga je 39 m, široka 8 m i  gaza 3,40 m. U četiri prostrane kabine može ugostiti osam putnika o kojima se brine sedam članova posade . Tijekom ljetnih mjeseci sa svojim gostima krstari Jadranom, a tijekom zime je usidrena u jednoj od  zadarskih luka.  
Na servisni plato iz mora se uz pomoć travel lifta  izvukla  i jahta Lady Sunshine na kojoj  je potrebno očistiti   i obojati   donji dio trupa te izmijeniti cink protektore.
Lady Sunshine izgrađena je 1989., a  2013. potpuno je preuređena. Duga je 33.40 m, a široka 7.70 m. U tri kabine može se smjestiti 6 putnika o kojima brine pet članova posade. Brod pokreće motor MTU 415 hp koji postiže maksimalnu brzinu od 11 čvorova, odnosno 9 čvorova tijekom krstarenja.
Nastavljaju se radovi i na jahti Vitamin koja se iz malog Doka 4 premjestila na vez u Marinu Trogir gdje će se  servisirati sidrena vitla i  obaviti lakiranje  interijera.
    
    
    
    
    
    
    
    
  

Read 1618 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Jahte okupirale remontnu bazu