Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U Brodotrogiru održano predavanje: Zdravlje ili bolest-biramo li sami?

U Brodotrogirovoj Tehničkoj knjižnici održalo se tematsko predavanje  pod nazivom Zdravlje ili bolest-biramo li sami? koje je za cilj imalo osvijestiti ljude o zdravom načinu življenja i objasniti  im kakve posljedice mogu nastati ukoliko dođe do narušavanja prirodnih procesa u organizmu. Tijekom jednosatnog predavanja Maja Zupančić, nutricionistica i voditeljica detox programa u Hotelu Medena i dr. Ivan Vladić, abdominalni kirurg  iz bolnice Merkur iz  Zagreba  koji se bavi istraživanjem komplementarne i integrativne medicine te prirodne prehrane, okupljenima  su dali  stručne savjete kako pomoću hrane iz prirode  održati  tijelo u balansu i vratiti mu izgubljenu ravnotežu.

A da su nutritivne metode doista i efikasne  potvrdila je i  Jasenka Sabjan koja je nedavno pod Majinom palicom prošla kuru detoxa u Hotelu Medena .  Ona je  svojim  kolegama iz Brodotrogira prezentirala iskustva i doživljaje te im ukazala na pozitivne pomake koje je osjetila na cjelokupno zdravstveno stanje nakon tog tretmana.

Predavači su  tijekom predavanja o zdravoj ishrani te njenim lošim utjecajima  vrlo zaintrigirali  publiku te se otvorila i vrlo živahna diskusija.  Mnogi  su željeli dobiti odgovore na svoja pitanja o  svakodnevnoj ishrani, svrsishodnosti  čišćenja tijela prirodnim putem   te  kako ponovo uravnotežiti stanje duha i tijela. Mnoga pitanja su se rasvijetlila, ali ostalo je još mnogo toga za naučiti i isprobati  jer kako su naši predavači kazali detox program koristan je svakome  i onome tko želi preventivno djelovati i očuvati svoje zdravlje i  onome kome su zdravstveni problemi već nastupili.

Detox program  se  jednom mjesečno održava u Hotelu Medena. Svi oni koji ga žele isprobati   naučit će kako  uz pravilnu ishranu i mnogo kretanja očistiti tijelo od toksina  te kako ga na najjednostavniji način održati punim energije i  dugoročno zdravim.
 
Više informacija o ovom programu možete pronaći na http://www.detox-mrsavljenje.hr/

Read 1458 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti U Brodotrogiru održano predavanje: Zdravlje ili bolest-biramo li sami?