Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U remontu jahta Vitamin, katamaran Krilo Star i mini kruzer Vilma

U mali DOK 4 servisira se  jahta Vitamin, a u veliki DOK 15 su uplovili katamaran Krilo Star  i mini kruzer Vilma.
Jahta Vitamin nalazi se na redovitom godišnjem servisu prilikom kojeg će se obaviti pregled i servis glavnih i pomoćnih motora te antikorozivna zaštita podvodnog dijela trupa kao i lakiranje interijera.
Jahta Vitamin,  duga 38 m, izgrađena je u brodogradilištu Palmer Johnson Yachts u Americi, 2009. g.,  prema dizajnu studija Nuvolari & Lenard. Trup i nadgrađe broda izrađeni su  od aluminija, a sofisticirana oprema u pogledu ultra modernih stabilizatora omogućava  ugodno krstarenje i boravak na brodu. U 4 luksuzne kabine može se smjestiti 8 putnika o kojima brine 5 članova posade. Jahta postiže brzinu do maksimalno 26 čvorova.
Katamaran Krilo Star još je jedan od brodova  iz flote pomorske kompanije  Kapetan Luka koji je uplovio na godišnji pregled i servisnu obradu u našu remontnu bazu. Naime, radi se o katamaranu dugom 42 m i širokom  12.6 m, izgrađenom od aluminija.  Uz maksimalnu brzinu od 32 čvora može prevesti 320 putnika.
Na katamaranu će se obaviti pjeskarenje podvodnog dijela oplate te će se demontirati i pregledati propeler, osovina i kormilo.

Na turističkom  brodu Vilma  također će se obaviti zaštita podvodnog dijela trupa  tj. čišćenje i bojanje kao i izmjena cink protektora. Izvući će se propelerne osovine, a obavit će se  i cjelokupna priprema  za godišnji pregled .

Brod Vilma raspolaže s 13 klimatiziranih kabina, mini barom, sunčanom palubom od 200 m2, i bazenom. Tijekom ljeta 28 putnika može uživati u sedmodnevnom ili četrnaestodnevnom krstarenju od Rijeke do Dubrovnika.

.

Read 2018 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti U remontu jahta Vitamin, katamaran Krilo Star i mini kruzer Vilma