Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U obilazak škvera stigli i studenti Pomorskog fakulteta

Četrdesetak studenata  Pomorskog fakulteta , 3. god. preddiplomskog studija  Pomorski menadžment posjetilo je  Brodotrogir. Njihov interes  da se bolje upoznaju s radom i organizacijom brodogradilišta proizašao je  iz nastavnog kolegija  Pomorstvo i brodogradnja kojeg predaje prof. Račić, inače  organizatorica ove posjete. Studenti  su na kolegiju dobili potrebno teoretsko znanje, ali kako bi  usvojeno  znanje  mogli  povezati i s onim  praktičnim dijelom   bilo ih je  potrebno pobliže  upoznati s pomorstvom i  brodogradnjom na čemu se i taj kolegij i temelji.  
Osim što su se upoznali s fazama izgradnje broda  kažu da im je bilo   vrlo korisno, ali i interesantno, posjetiti remontnu bazu  gdje su vidjeli   kako se dok spušta u more i priprema se za prihvat i smještaj jednog od brodova koji  se upravo u vrijeme njihovog boravka na opremnoj obali   pripremao za uplovljavanje  u dok .
Profesorica smatra da je studentima ovakav vid nastave vrlo koristan jer  da nastavni dio programa na fakultetu   nije dovoljan u  poimanju   jasnije slike o budućoj struci i aktivnostima vezanima za nju.  Stoga i radi na terenskoj nastavi kojom želi  objediniti znanje  i uvesti ih  svijet odraslih  u kojeg će uostalom  i  sami  uskoro  zakoračiti.

Read 531 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti U obilazak škvera stigli i studenti Pomorskog fakulteta