Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dobre vile i mali vilenjaci priređuju predstavu Božićno drvce u Hotelu Medena

Dobre vile i njihovi prijatelji mali vilenjaci priredili su  predstavu Božićno drvce koja će se održati u Hotelu Medena,  20. prosinca 2016. (utorak) s početkom u 17.30 sati.

Mali vilenjaci ispričat će vam što za njih znači prijateljstvo i tolerancija  prema drugačijima te kako ispružene, tople  ruke  drugih vila i vilenjaka , ispunjene ljubavlju mogu  razgaliti njihova mala srdašca i učiniti njihov život radosnijim.
Udruga “Dobre vile” koja priprema ovu predstavu, osnovana je u cilju promicanja i unapređivanja kvalitete života socijalno osjetljivih skupina te im je jako važan rad na senzibiliziranju javnosti prema socijalno osjetljivim osobama, i ovom predstavom žele doprinijeti tome te djeci (a i odraslima) ukazati na to kako i one koji su pomalo drugačiji treba prihvaćati i cijeniti zbog njihovih vrijednosti.
Nemojmo ih razočarati, dođimo u dogovoreno vrijeme, učinimo ih sretnima i ponosnima  na ovaj njihov veliki, predblagdanski događaj!

Read 880 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Dobre vile i mali vilenjaci priređuju predstavu Božićno drvce u Hotelu Medena