Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Budući inženjeri brodogradnje u obilasku naše remonte baze

Desetak studenata sa splitskog FESB-a, Preddiplomskog i Stručnog studija Brodogradnje, 2. i 3. godine,  posjetilo je škver  s namjerom da se bolje upoznaju s remontnom bazom,  a sve u sklopu kolegija Oprema broda, Opremanje broda i Remont i održavanje plovnih objekata za koje  je osim teoretskog dijela nastave predviđena i ona terenska. Prema riječima prof. Ljubenkova ove posjete imaju za cilj studentima približiti gradivo usvojeno na predavanjima i  usmjeravati  ih kako teoretsko znanje primjenjivati u praksi.
Nakon što su zavirili u svaki kutak velikog  i malog plutajućeg doka komentirali  su da im se najviše svidjela  strojarnica   velikog doka gdje su imali priliku vidjeti strojeve i uređaje  koji  u sinkroniziranom radnom ritmu podižu i spuštaju  dok u more.  Studenti su zadovoljni viđenim , a neki od njih i iznenađeni  predstavljenim jer ipak im je ovo tek početna faza upoznavanja s brodograđevnom industrijom  i strukom .
Nekolicina  studenata  pokazala  je  interes za detaljnijim  upoznavanjem remontne baze i organizacijom  poslovanja  stoga će im biti omogućeni  češći posjeti  tijekom kojih će imati direktan uvid u rad  remontne baze, a u savladavanju praktičnog rada  pomoći će im  naši inženjeri i djelatnici s terena. Nakon prikupljenih informacija  i detaljnijeg upoznavanja stečena će  znanja  pretočiti u  seminarske i završne radove.

Read 640 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Budući inženjeri brodogradnje u obilasku naše remonte baze