Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U mjesec dana sa škverskog navoza otplovile dvije novogradnje

Braća  Krunoslav i Boris Jurić, vlasnici obrta More iz Baške Vode svojoj su floti od dva mini  drvena kruzera pridodali  još jednog  čeličnog, Novogradnju 337,  čija je izgradnja upravo završila u Brodotrogiru. U nazočnosti obitelji  i poslovnih partnera  brod je porinut u more, nakon čega  je uslijedila i njegova primopredaja.

“Ovim poslom se bavimo blizu dvadeset godina. U svojoj floti imamo dva drvena broda kojima tijekom ljeta s našim gostima krstarimo Jadranskom obalom. Ovo nam je prvi novi brod i  nije se bilo lako odlučiti na njegovu izgradnju, ali eto tu fazu smo već prebrodili, ostaje nam ga do kraja  urediti i njime zaploviti jer već početkom svibnja  očekujemo  prve goste.  
Želimo zahvaliti svim  Brodotrogirovim djelatnicima koji  su bili uključeni u ovaj posao jer osim što smo dobili  vrlo kvalitetno izrađen  brod  naišli smo i na jedan  vrlo profesionalan   i ljudski odnos. Kada  budemo  gradili novi brod ponovo ćemo ga raditi u Brodotrogiru“ – kazao nam je Kruno prije negoli  je sa svojim brodom isplovio iz trogirskog škvera.

Brod za nautički turizam je dug 30 metara i 7,5m širine, a spušten je u more jednim od Brodotrogirovih travel liftova i to onim od 600 tona nosivosti, koji je ujedno najveći travel lift na Mediteranu. Građen je pod nadzorom Hrvatskog registra brodova prema pravilima i propisima za putničke brodove.

Brodotrogir, odnosno Hrvatska brodogradnja Trogir, ovim su dali svoj doprinos stalno rastućoj industriji nautičkog turizma u Hrvatskoj, s još jednim sličnim brodom, koji je isporučen prije tri tjedna tvrtki SUNSET CRUISING iz Splita.
  

Read 715 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti U mjesec dana sa škverskog navoza otplovile dvije novogradnje