Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uspješno okončana radna vježba

Već jedanaestu godinu zaredom, u Brodotrogiru d.d. je održana radna vježba pod nazivom „Ne ponovilo nam se". Povod same intervencije bio je simulirani požar u strojarnici Novogradnje 329 s koje je evakuirano 116 radnika u rekordnom roku. Tom prilikom su testirane zone djelovanja, opasnosti te sigurnosti uz istodobnu koordinaciju svih vrsta zapovijedanja, kanala komunikacija i službi te kretanje vozila i interventne snage.
Vježbom je koordinirao Operativni stožer na čelu s kap. Mladenom Bolančom - rukovoditeljem Luke i transporta i Ivicom Pitešom – rukovoditeljem Službe zaštite na radu koji su kao i svi drugi sudionici se složili da je vježba bila uspješna, bez ozlijeđenih i bez materijalne štete. Koordinacija i komunikacija sa svim sudionicima vježbe bila je u redu.


Cilj ove vježbe je osigurati djelotvornu primjenu odredbi Plana sigurnosne zaštite luke, provjeriti sustav rukovođenja u kriznim situacijama, upoznavanje sa opasnostima koje mogu nastupiti prilikom izbijanja panike među radnicima.
Hvala svim sudionicima vježbe: djelatnicima Brodotrogira d.d., Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje - Županijskom centru 112 Split, MRCC Rijeka, Lučkoj kapetaniji Split, Lučkoj ispostavi Trogir, DVD-u Trogir, pripadnicima Policijske postaje Trogir kao i svim drugim sudionicima zaduženima za provođenje sigurnosnih mjera.

Read 1102 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Uspješno okončana radna vježba