Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na servisnom platou Marine Trogir uređuju se ribarski brodovi

Nedugo nakon što su pripremljeni bazeni  i postavljeni  travel liftovi  od 100t i 600t na servisnom platou Marine Trogir posao se zahuktava. Naime, sve je veći broj  brodova  za gospodarsku namjenu koje travel liftovi  izvlače iz mora te ih postavljaju  na suho gdje im se uređuje podvodni i nadvodni dio trupa  kao i ostali dijelovi broda koji iziskuju  mehaničke, strojarske , hidrauličke ili elektro radove, a   povezani  su uz  pravilan rad i funkcioniranje broda te  sigurnost plovidbe na moru.
Osim turističkih brodova i jahti  koje se često viđaju na ovom prostoru,  prednosti  ovakvog načina održavanja brodova  kojeg karakterizira brzina i stručna osposobljenost raspoloživih kadrova  uočili  su i vlasnici ribarskih brodova.
Dragislav  Kustura , vlasnik  Ušate, dvadeset i šest  metara duge plivarice  zadovoljan je organizacijom  poslovanja i brzinom obavljenih radova koji su u njegovom slučaju uključivali antikorozivnu zaštitu podvodnog dijela trupa tj.  njegovo čišćenje,  bojanje i  izmjenu cink protektora.
„Svi dogovoreni radovi antikorozivne zaštite odradili  su se kvalitetno i u dogovorenom  roku.  Blizina, pristup i jednostavnost premještanja broda na suho  umanjili su mi do sada uobičajene servisne  troškove dizanja i spuštanja te uređenja broda. Poučen pozitivnim iskustvom većini mojih kolega već sam preporučio  servisne usluge Marine Trogir –kazao je Kustura“.
Osim plivarice Ušata, koja je isplovila i već ribari u splitskom akvatoriju, na platou se  uređuju i dvije kočarice,  dvadesetšest metarski  ribarski brod Lokarda i petnaest metarski brod Sv.Osib.

Read 3230 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Na servisnom platou Marine Trogir uređuju se ribarski brodovi