Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoren natječaj za zapošljavanje radnika deficitarnih zanimanja u Brodotrogiru - Knjiga narudžbi puna, ali nedostaje radnika proizvodnih zanimanja!

Pored Novogradnje 326, koja se gradi za Brodotrogirovu vlastitu kompaniju Trogir Maritime u knjizi narudžbi upisano je još osam različitih objekata. U prosincu ove godine, na navoz će se položiti kobilica za jedan specijalni tanker za navigaciju u ledu za naručitelja iz Finske u planu je i opremanje još jednog MR tankera od 45000 tdw, drugog u seriji od dva broda, od kojih je prvi u završnoj fazi opremanja, radnog naziva Novogradnja 329. Brodotrogir je nadalje potpisao sporazum za gradnju serije od četiri kemijska tankera plitkog gaza za navigaciju u Sjevernom moru i Baltiku, veličine nešto manje od Novogradnje 326. Pored popunjenosti kapaciteta brodogradišta u narednim godinama, raste i flota pomorske kompanije Trogir Maritime, što je jedan od ciljeva diversifikacije grupe, odnosno proširenje njezine djelatnosti na pomorsko tržište.
Korak po korak Brodotrogir ide  prema ciljevima koje je zacrtao prije samo nekoliko godina. U uvjetima kada su se postavljali i prihvatili kao temelj Poslovnog plana koji se mora realizirati, izgledalo je kao da su postavljeni nerealni okviri poslovanja. Danas je situacija takva da zbog povećanog obima posla u knjizi narudžbi čija vrijednost iznosi preko US$ 200 milijuna, Brodotrogir d.d. planira zaposliti radnike proizvodnih zanimanja, pretežno brodomontera, brodoelektričara, brodobravara, brodocjevara, zavarivača (REL ili MIG/MAG ili TIG), brusača jer za tim radnicima postoji velika potreba s obzirom na ugovorene poslove.
Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje je otvoren natječaj za zapošljavanje spomenutih deficitarnih zanimanja, poželjno je da radnici imaju radno iskustvo, ali ukoliko nemaju, Brodotrogir nudi mogućnost osposobljavanja radnika u sklopu Ustanove za obrazovanje odraslih „Brodotrogir“ koja vrši osposobljavanja istih.

Read 1537 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Otvoren natječaj za zapošljavanje radnika deficitarnih zanimanja u Brodotrogiru - Knjiga narudžbi puna, ali nedostaje radnika proizvodnih zanimanja!