Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U Marini Trogir održana redovna radna vježba

U Marini Trogir održana je redovna radna vježba čiji su nositelji bili mornari Marine Trogir i članovi Brodotrogirove  vatrogasne jedinice. Vježbom su koordinirali voditelj mornara Marine Trogir Nenad Jurić  i  rukovoditelj  Odjela za zaštitu od požara  Antonio Kazoti.
Cilj vježbe je bio ispitati  primjenu  i provedbu sigurnosnog sustava koji  podrazumijeva brzu i adekvatnu intervenciju u kriznim situacijama  te  provjeru sustava  koordinacije  i rukovođenja kao i stupanj suradnje  i  komunikacije između  pripadniika vježbe te  prevenciju  i  eliminaciju svake moguće buduće  krizne situacije koja bi eventualno mogla nastati na štićenom prostoru Marine Trogir.   
Vježbom se simulirao  požar koji je iznenada buknuo u Marini Trogir  na jednom od objekata koji se nalazio na suhom vezu.  Gost koji se tu zatekao o požaru je usmenim putem obavijestio  mornare koji su  odmah  pozvali  Brodotrogirovu vatrogasnu službu i pohitali prema opožarenom području. Zajedničkom akcijom  mornara i vatrogasaca požar je  u svega  pet minuta   lokaliziran i  stavljen pod kontrolu. Vježba je  ocijenjena kao  vrlo uspješna i dobro koordinirana, a što je najvažnije,  bez ozlijeđenih i bilo kakve materijalne štete.

Read 1088 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti U Marini Trogir održana redovna radna vježba