Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na remont pristigla jahta Beluga i brod za prijevoz bitumena Asphalt Summer

Motorna jahta Beluga uplovila je u mali DOK 4 na godišnji remont.  Za vrijeme remonta  zaštitit će se trup, izmijeniti cink protektori, a izvući će se i propelerne osovine, izravnati sidro  te obaviti radovi na  izmjenjivaču topline i podvodnim ventilima.
Jahtu je izgradio Timmerman Yachts 2014.g. Duga je 44.7m, široka 9.2m. i plovi pod zastavom Kajmanskog otočja.  Pokreću je dva  Caterpillar-ova  motora, svaki snage od 1074 KW koji postižu maksimalnu brzinu od  13 čvorova.

U pet luksuznih kabina može primiti deset gostiju s kojima tijekom ljeta krstari Mediteranom, a prema želji putnika i šire što nije nikakav problem s obzirom na dobru opremljenost  i udobnost koju brod pruža. Sunčalište, jacuzzi, sauna, teretana i ostali sadržaji  daju nebrojene mogućnosti uživanja tijekom putovanja, a sofisticirani dizajn interijera zadovoljava očekivanja i  najzahtjevnijih gostiju.

Kraća intervencija obavit će se i na brodu namijenjenom za prijevoz asfalta/bitumena – Asphalt Summer. Servisirat će se generatori, sva tri pomoćna motora, izvući  vijčane pumpe tereta, rastaviti hidrocilindri dizalice, obnoviti izolacija u praznom prostoru i obaviti  bravarski radovi na palubi broda.
Brod je izgrađen 2007.g.,  dug je 117 m i širok 19m i trenutno plovi pod ciparskom zastavom. Brodogradilište bi trebao napustiti krajem ovoga mjeseca, točnije u ponedjeljak.

Read 2288 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Na remont pristigla jahta Beluga i brod za prijevoz bitumena Asphalt Summer