Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U Marini Trogir sezona je u punom jeku

Marina Trogir  otvorena  je u srpnju prošle godine nakon što je dovršena  prva faza  izgradnje i za nekoliko će  dana  proslaviti svoj prvi rođendan.  Tijekom jednogodišnjeg razdoblja kontinuirano se radilo na popunjavanju kapaciteta i  podizanju   kvalitete usluga što su prepoznali vlasnici brodova  kao i charter agencije. Tako je već  na samom  početku godine bilo  jasno da će ovo biti sezona s mnogo obaveza i aktivnosti za sve  djelatnike Marine Trogir.
Nautička sezona  počela  je  s prvim isplovljavanjima već za Uskrs,  a bolji vremenski uvjeti i  ljetni ugođaj iz dana u dan na more mami sve veći broj nautičara što je tijekom dana vidljivo i po  slobodnim vezovima u marini. Zato u večernjim satima  u marini postaje vrlo živo, uplovljavaju brojni brodovi, različitih veličina   i privezuju se za pontone. Pristigli gosti uživaju u gastro  ponudi  novootvorenog restorana, baru, a na usluzi su im i frizerski salon, praonica rublja,  moderno i funkcionalno  uređeni  sanitarni čvorovi i trgovina  nautičke opreme.  Osim što ih privlači dobra lokacija marine i kvalitetna  usluga  gosti su oduševljeni i UNESCO-vim gradom Trogirom  tako da cjelokupna   ponuda utječe i na njihov ostanak  u marini u kojoj ne borave na vezu  samo preko jedne noći već se  zadržavaju i duže.
U marini je organiziran i  servisni centar  koji pruža usluge servisiranja i  održavanja brodova čijom cjelovitom ponudom postižemo bolju konkurentnost na tržištu. Raznovrsna oprema  i alati stalno se upotpunjavaju tako da će se do kraja godine uz dokove (7300t i 800 t) , dizalice (5-100t) , transportna kolica (60 t) i sl.  postaviti i još dva   travel lifta od  100 t i 600 t i transportna kolica od  300 t.

Read 340 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti U Marini Trogir sezona je u punom jeku