Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dokovanje u Viktoru Lencu

Novogradnja 325 u završnoj je fazi opremanja.  Isplovila je sa devedesetak trogirskih radnika i nalazi se na dokovanju u riječkom brodogradilištu Viktor Lenac.
Da bi se dokovanje obavilo u planiranom roku, u škveru su obavljene sve potrebne predradnje, detaljno se testirala raznovrsna  oprema  i predali sustavi za plovidbu do Rijeke i natrag u Trogir, te za pokusnu plovidbu nakon povratka s doka.
U riječkom doku na tankeru će se obaviti antikorozivna  zaštita trupa, otkloniti  uške, prednja i zadnja kolijevka  kao i ostali privareni djelovi  preostali  od  porinuća. Tanker će se pripremiti za mjerenje brzine i potrošnju goriva, a testirat će se  ugrađena oprema i predati sustavi klasifikacijskom društvu koje nadzire gradnju broda.
Nakon dokovanja, brod će isploviti na pokusnu plovidbu koja se planira obaviti u devet dana. Za vrijeme trajanja plovidbe u splitskom i makarskom akvatoriju na tankeru će se obaviti sva mjerenja i testirat će se manevarske sposobnosti broda.    
Po povratku u matičnu luku,  pozavršavat će se svi poslovi i obaviti preostala testiranja nakon čega bi trebala uslijediti primopredaja broda.

Read 355 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Dokovanje u Viktoru Lencu