Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

M/y SAI RAM nakratko prekinula krstarenje zbog havarije

Motorna jahta  SAI RAM nakratko je udobno krstarenje Mediteranom  zamijenila  boravkom u našem doku.   Naime,  nakon havarije  koja joj se prije nekoliko dana dogodila u grčkim vodama,  oštećena su  dva propelera.  Oštećeni propeleri  će se u našem doku zamijeniti  i već za dva dana jahta  će sa svojim gostima nastaviti krstarenje.
Inače, m/y SAI RAM  u menadžmentu  je  agencije „BURGESS YACHTS“  iz Londona  koja  je svjetski lider  u   upravljanju luksuznim jahtama. Dobro odrađen posao na ovoj  jahti predstavlja  vrijednu referencu, a ujedno i platformu za buduću suradnju s ovom agencijom.
M/y  SAI RAM duga je 51 m, a široka 10.40 m. Prema projektu  kojeg potpisuje Stefano Natucci   sagrađena je u brodogradilištu Benetti 2004. god., a njezina udobnost i prostranost  prilagođena je za obiteljsko krstarenje. Pokreću  je dva motora  koja postižu brzinu  do 17 čvorova.
Unutarnji dizajn  potpisuju arhitekti  talijanskog  dizajnerskog studija   Lazzarini Pickering Architetti . Kombinacija  tamnog drva, toplih boja i velika količina  prirodne svjetlosti,  pravi su raj  za 12 gostiju koji borave  u  6 kabina smještenih  prema namjeni na tri palube .Ipak je lijepo uređena  i prostrana terasa za sunačnje  mjesto  na kojem gosti  najviše borave tijekom krstarenja, a  opremljena je ležaljkama  za sunčanje, Spa bazenom, sofama, barom  i  blagovaonicom.

Read 389 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti M/y SAI RAM nakratko prekinula krstarenje zbog havarije