Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izaslanstvo Hrvatske ratne mornarice u obilasku brodova HRM-a

Zapovjednik Hrvatske ratne mornarice komodor Predrag Stipanović sa izaslanstvom boravio je u srijedu, 25. studenog 2015., u radnom posjetu našem remontnom centru,u povodu obilaska brodova HRM-a koji se ovdje nalaze na remontu.
S obzirom da je ovo prvi put da se brodovi HRM-a servisiraju u našem brodogradilištu, cilj posjeta izaslanstva HRM-a bilo je upoznavanje sa brodogradilištem uopće, a posebno praćenje tijeka radova na brodovima.   
Zapovjednik HRM-a komodor Predrag Stipanović izrazio je zadovoljstvo viđenim te rekao:“ Prije svega, izuzetno sam zadovoljan kvalitetom dosadašnjih radova koja je izvrsna.Komunikacija  posade  i radnika škvera je na izuzetnoj razini. Dinamički plan remonta brodova se također poštuje dok se sitna odstupanja ne vezuju za rad i radnike škvera, već uz objektivne okolnosti. Više je razloga zbog kojih se radujem budućoj suradnji. Jedan od važnijih je i taj da nam se ovaj škver nalazi u neposrednoj blizini, što omogućuje brže i znatno jeftinije servisiranje brodova.“
Kako su spomenuti radovi u  završnoj  fazi uređenja, brodovi HRM-a vrlo brzo će se vratiti u matičnu luku i provedbi dodijeljenih im zadaća.

Read 1586 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Izaslanstvo Hrvatske ratne mornarice u obilasku brodova HRM-a