Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U Marini Trogir održana stručna radionica Yacht – Superyacht, Akzo Nobel 2015.

U Marini Trogir održana je stručna radionica pod nazivom Yacht – Superyacht, Akzo Nobel  2015. Radionicu su zajedno organizirali  Servisni centar Trogir, Akzo Nobel Coatings S.p.A., Seven Sea Company d.o.o. iz Splita  i dvije distrubuterske kuće za International Yacht  Paint za Republiku Hrvatsku, Boltano d.o.o. iz Splita  i Rota d.o.o.  iz Rijeke.

Na radionici su predstavljene  nove i standardne proizvodne linije AWIGrip-a i International Pro, svjetskih liderera na polju zaštite i bojanja u proizvodnji, popravcima i održavanju jahti i super jahti, kao i manjih brodova ostalih namjena.

Predstavnike brodogradilišta i profesionalnih servisa u svijet  boja i premaza  vodili su    Marco Rapallo i Nenad Andrić, manageri  Akzo Nobel-a , koji su nastojali detaljno objasniti kako pojedine proizvode koristiti u različitim  atmosferskim i geografskim okolnostima.

Svi prisutni aktivno su sudjelovali u razgovoru i tražili dodatna objašnjenja jer sezona uređivanja brodova već je započela i treba  je što kvalitetnije odraditi,  a kako drugačije nego u suradnji s onima koji o tome najviše znaju.

Read 504 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti U Marini Trogir održana stručna radionica Yacht – Superyacht, Akzo Nobel 2015.