Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Servisni centar Trogir u industriji prestiža

Ovogodišnji Monaco Yacht Show koji se održao od 23. – 26. rujna u monegeškoj luci Hercules je jubilarni 25. i do sada najveći po broju izlagača i prisutnih plovila.
Naši djelatnici iz Servisnog centra Trogir (SCT) su bili dio ovog prestižnog sajma na kojem su vlasnicima megajahti i superjahti prezentirali mogućnosti Marine Trogir i usluge SCT-a.
Više o samom sajmu rekao nam je Mario Geić, dipl.ing. :
„Naš posjet sajmu je imao dva cilja: prezentiranje novih kapaciteta u marini i razgovori oko pružanja usluga remonta i refita s potencijalnim kupcima.
Predstavljene su novosti u remontu odnosno novi preuređeni dok kapaciteta 8500 t i „mali dok" kapaciteta 800t.
Obavljeni su razgovori s tvrtkama koje vode management superyahti, tvrtkama koje se bave promocijom i specijalnim izdanjima te dobavljačima opreme i materijala u superyacht industriji. Posebno je interesantan razgovor s predstavnicima tvrtke Monaco Marine, liderima na području remonta i refita superjahti na Mediteranu, o potencijalnoj poslovnoj suradnji.
Kao posebnu zanimljivost može se istaknuti prisustvo m/y Katina izgrađene u splitskom brodogradilištu, koja je imala zapaženu promociju te m/y JOY Me koja je u Monaco doplovila nakon obavljenog remonta u Trogiru."
Ovaj sajam svake godine posjeti preko 30 000 posjetitelja koji na jednom mjestu mogu razgledati bogatu nautičku ponudu i razmijeniti iskustva o novim trendovima koji vladaju u ovoj branši. Inače, prestižna luka Hercules premala je da bi zadovoljila interese brojnih izlagača koji svoje mjesto u njoj rezerviraju i po nekoliko godina unaprijed,a ima dosta onih koji se nalaze i na listi čekanja. Za ovakvu vrstu sajma, svako čekanje se zasigurno isplati.

Read 2353 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Servisni centar Trogir u industriji prestiža