Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oblikovanje brodskih i offshore konstrukcija iz perspektive klimatskih promjena

Petnaestak Norvežana iz Odjela za "Strategic Research & Innovation", svjetski renomiranog klasifikacijskog društva DNV, u sklopu posjeta Hrvatskoj, zaželjeli su obići Brodotrogir i razmijeniti najnovije stručne informacije. Njihovi eksperti održali su projektantima i drugim stručnjacima Brodotrogira izlaganje "Ship and Offshore Structure Design in Climate Change Perspective". Izuzetno zanimljivo izlaganje o utjecaju klimatskih promjena na oblikovanje brodskih i offshore konstrukcija potaklo je raspravu o potrebi izmjena postojećih pravila registra klasifikacijskih društava i rokovima u kojima bi to trebalo provesti.
U razgledavanju brodogradilišta, postavljali su niz pitanja mr.sc Mariju Rovanu, dipl.ing., koji ih je vodio i pri tom detaljno objašnjavao proizvodni proces i pokazao dosadašnje rezultate procesa restrukturiranja prihvaćenog od strane EU te prezentirao buduće zahvate u restrukturiranju koji se temelje na implementaciji najsuvremenijih znanstvenih dostignuća.

Read 1498 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Oblikovanje brodskih i offshore konstrukcija iz perspektive klimatskih promjena