Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Studenti iz European School of Business u posjet Brodotrogiru

Studenti  operativnog menadžmenta  sa European School of Business  iz  njemačkog grada Reutlingen-a  posjetili su  Brodotrogir. Posjeta  je organizirana  u sklopu  njihovog boravka  na  splitskom Fakultetu  elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje s kojim  surađuju  na projektu Network  Innovation Learning Factories (NIL). Cilj tog projekta je  studente upoznati s  industrijskom praksom, uspostaviti inovativne  obrazovne programe,  pospješiti njihovo  obrazovanje u području logistike  i Lean menadžmenta,  a tu se zapravo radi o pristupu upravljanja proizvodnjom  koji  teži izvrsnosti  što podrazumijeva  dobivanje   kvalitetnog proizvoda  u što kraćem roku uz  prihvatljivu cijenu, a kao krajnji  rezultat  veću  učinkovitost i bolju konkurentnost na tržištu.
Kako Brodotrogir već provodi Lean menadžment studenti su se  iz prve ruke mogli upoznati  kako takav sustav upravljanja, osim u  automobilskoj i zrakoplovnoj  s kojom su se do sada susretali , funkcionira i u brodograđevnoj industriji.
Kako su kazali ova posjeta im je proširila vidike   i potaknula ih na razmišljanje kako i u ovoj branši organizirati optimalnu proizvodnju i ostvariti što bolju konkurentnost na tržištu  iako bi za provođenje dublje analize    trebalo  uložiti još mnogo vremena  i obraditi još mnogo podataka . S obzirom da su ovi mladi ljudi za svoj budući posao vrlo zainteresirani , što su pokazali i tijekom posjete, nesumnjivo je da će  u svojoj karijeri uspješno   upravljati  brojnim poslovnim procesima u različitim industrijama.

Read 1994 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Studenti iz European School of Business u posjet Brodotrogiru