Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dvojac u doku

Nakon što su tri broda isplovila iz doka, njihovo mjesto zauzela su  dva luksuzna broda, cruiser La Perla i splitska jahta Katina koja je nedavno izgrađena u Brodosplitu d.d. za vlastitu flotu .
Kako bi se Katina u potpunosti mogla pripremiti za plovidbu,  uplovila je  u trogirski dok gdje će se obaviti  rezanje krmenog pakiranja, štita, uški veza saonica, navarivanje i brušenje kao i AKZ zaštita mjesta rezanja i varenja,  a obojat će se i podvodni dio trupa.  
Jahta  je duga  60 m i  u šest VIP kabina može primiti 12 putnika koji  tijekom krstarenja mogu uživati u brojnim zabavnim sadržajima, sauni, jacuzziu, teretani  te koristiti opremu za ronjenje, kajakarenje, jedrenje na dasci  kao i još niz drugih dodataka za zabavu i sport. O gostima se brine 10 članova posade.  
Jahta Katina  namijenjena je  za krstarenje Mediteranom i Karipskim otocima, ali sukladno dobivenim certifikatima Hrvatskog registra brodova i kodu LY2 Katina se može otisnuti i na oceansko krstarenje.
Dva pogonska motora snage 1000 kW omogućava joj plovidbu brzinom većom od 14 čvorova,  a udobno krstarenje  omogućavaju i dva para ugrađenih stabilizatora  'zero speed'.
Na luksuznom  cruiseru  La Perla obavit će se pregled propelerne osovine sa propelerima kao i čišćenje, pregled i mjerenje osovine i ležaja.
La Perla je   duga  39,7 m, široka 7,6m i gaza od 3,4m. Tijekom krstarenja postiže brzinu do 11 čvorova i  max brzinu do 13 čvorova u slobodnoj vožnji .
U svojih  13 luksuzno uređenih kabina može primiti 26 gostiju o kojima brine 9 članova posade.
Tijekom ljetne sezone sa svojim gostima krstari Jadranskom obalom.

Read 1329 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Dvojac u doku