Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Učestali posjeti učenika

Grupa učenika 2. 3. i 4.  razreda  brodostrojarskog smjera Tehničke škole iz Šibenika u pratnji svojih profesora  posjetila je Brodotrogir d.d.  Razlog njihovog dolaska je da  teorijsko znanje nadopune i onim praktičnim,  a njihovi profesori već iz iskustva znaju da je za to najbolje  posjetiti  mjesto nastanka brodova. Zato  im profesor Miro Torić dipl.ing. već  uobičajeno  organizira posjet  u   naše brodogradilište.
Naime, zanimanje brodostrojarskog  tehničara i računalnog tehničara u strojarstvu za koje se učenici pripremaju,  iziskuje  dobro poznavanje broda i  svih njegovih dijelova. Stoga su učenici s velikim interesom slušali  svog domaćina koji im je nastojao što pomnije opisati proces izgradnje broda. Učenici su složni u razmišljanju da bi ovakve i slične posjete trebale biti učestalije jer na taj način dobivaju jasniju sliku o svom budućem zanimanju.
 Osim  pripremnih hali gdje se režu  limovi za izradu sekcija, navoza  gdje se sekcije kao lego kocke spajaju na konstrukciju broda, učenici su posjetili i remontni dio  gdje se brodovi u dva doka stalno izmjenjuju , a sve kako bi se održavali  ili popravili nedostaci  na  oplati i strojevima.
Učenici su zadovoljni  viđenim napustili brodogradilište, a profesori su izrazili želju da i dogodine sa svojim učenicima posjete naše brodogradilište.

Read 924 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Učestali posjeti učenika