Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Francuski gimnazijalci posjetili škver

U sklopu studijskog programa grupa francuskih gimnazijalaca  i  njihovih  profesora  posjetila je Brodotrogir  d.d. Posjeta je organizirana   u okviru nastavnog  programa kojeg pohađaju u gimnaziji  Dessaignes  à  Blois,  usmjerenje upravljanje i marketing .  Učenici  i  njihovi profesori  dolaze iz grada Blois, smještenom  u centralnom dijelu Francuske,  udaljenom  500 km  južno  od Pariza.
Cilj  njihovih studijskih putovanja  je   da  se  teorijski dio nastave   upotpuni  i onim praktičnim   te da dobiju  bolji uvid   u   tehnološke procese  koji se odvijaju u različitim organizacijama , kako u njihovoj domovini tako i u inozemstvu.  
Prema riječima profesora  za učenike  je ovo bila jedinstvena prilika da  posjete brodogradilište   što su i sami učenici potvrdili tijekom  obilaska jer su se vrlo intezivno zanimali za  cjelokupni proces proizvodnje, organizaciju  i uvjetie poslovanja, djelovanje  zaposlenika  kao  i koristi  koje  od toga ima šira društvena zajednica.
Impresionirani viđenim  napustili su škver, a nas uskoro očekuje novi posjet mladih naraštaja uvijek iznenađenih onim što vide i nauče u našoj sredini.

Read 633 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Francuski gimnazijalci posjetili škver