Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na 8. Sajmu poslova u Splitu sudjelovao i Brodotrogir d.d.

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje  Područnog ureda Split održao se 8. Sajam poslova gdje je svoje potrebe za popunom  radnih mjesta  izložilo oko 70 poslodavaca , a među njima tradicionalno je sudjelovao i Brodotrogir d.d.  
Sajam poslova i ove se godine održavao na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Otvorio ga je  ministar rada prof. dr. sc. Mirando Mrsić i nazočne   upoznao sa mjerama  za zapošljavanje, s naglaskom na one  koje su se počele primjenjivati  od 1. siječnja 2015. Tim bi se mjerama mladim osobama trebao olakšati put prema zapošljavanju  na  neodređeno vrijeme.
Mnoštvo zainteresiranih posjetilo je Brodotrogirov štand, od mladih ljudi koji su tek pristupili burzi rada do onih starijih, koje samo nekoliko godina dijeli od mirovine. Svi oni su se interesirali za našu tvrtku i  slobodna radna mjesta u njoj, ispunjavali upitnik i prilagali svoje životopise. Ponuda Brodotrogira d.d. predstavljena je u izravnoj komunikaciji sa zainteresiranim posjetiteljima, kao i promotivnim materijalima, brošurama i multimedijskom prezentacijom.  
Ovakav tip događaja jest najbolji način za izravan kontakt između poslodavca i posloprimca tj. nezaposlenih osoba koje na jednom mjestu mogu dobiti sve potrebne informacije.

Read 733 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Na 8. Sajmu poslova u Splitu sudjelovao i Brodotrogir d.d.