Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nadgrađe za jack up platformu Brodotrogir d.d. isporučio u roku!

Brodotrogir d.d. je tvrtki Perenco sa sjedištem u Parizu, isporučio nadgrađe za jack up platformu smještenu u Kamerunu.
Ovo je iskorak Brodotrogira na tržišta offshore industrije s novim mogućnostima koje se otvaraju uspješnom realizacijom ovog posla čija je vrijednost oko US$ 7,5 milijuna.

Ugovor o gradnji nadgrađa platforme zaključen je u lipnju 2014. godine, s vrlo kratkim rokom isporuke od manje od 9 mjeseci. Međutim, Brodotrogir je ispunio ugovoreni rok završivši sve radove na vrijeme tako da platforma sada čeka na ukrcaj na heavy lifter, koji će je prevesti do njene lokacije u Kamerunu.

Smještajna platforma duljine 20 m, širine 22 m i visine 16,8 m sa ukupno 5 paluba, projektirana je i izgrađena za smještaj 180 članova posade sa svim potrebnim sadržajima.

Podsjećamo kako je Perenco privatna anglo-francuska naftna tvrtka s poslovanjem u 15 zemalja svijeta na različitim kontinentima, od Sjeverne Europe, Afrike, Južne Amerike do Jugoistočne Azije. Sudjeluje u poslovima na moru i na kopnu s proizvodnjom oko 375.000 barela nafte dnevno. Tvrtka je orijentirana na istraživanje i proizvodnju nafte. U Kamerunu, gdje je smještena jack up platforma, djeluje od 1993.g. kao partner ExxonMobila i SNH-a iz Kameruna. Strategija grupe usmjerena je prema povećanju proizvodnje i rezervama i novim mogućnostima istraživanja i razvoja. Perenco danas ima uravnotežen portfelj sa solidnom proizvodnom bazom, razvojnim projektima i velikim istraživačkim izgledima.

Read 829 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Nadgrađe za jack up platformu Brodotrogir d.d. isporučio u roku!