Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

8. Sajam poslova u Splitu - NAJAVA

Brodotrogir d.d. će  sudjelovati na 8. Sajmu poslova Splitsko-dalmatinske županije  kojeg organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Split.  Radi se o jednodnevnom Sajmu poslova  koji će se održati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu (Ulica Cvite Fiskovića 5), 13. ožujka 2015. god., s početkom u 12 sati.
Cilj Sajma poslova je da  na jednom mjestu okupi poslodavce  koji će predstaviti sebe i svoje potrebe  za stručnim kadrovima s neophodnim znanjima, vještinama i kompetencijama te da posebno  mlade tražitelje posla informira o traženim poslovima i o mogućim zapošljavanjima. Tražitelji posla moći će kontaktirati  sve prisutne izlagače i dobiti informacije  iz prve ruke.
Osim s domaćeg tržišta rada, tražitelji posla moći će dobiti informacije i o traženim poslovima u Europskoj uniji . Naime, Hrvatski zavod za zapošljavanje ulaskom Hrvatske u EU postao je   dio Europske mreže javnih službi za zapošljavanje (EURES) te posreduje pri  zapošljavanju i u drugim članicama Europske unije.

Read 717 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti 8. Sajam poslova u Splitu - NAJAVA