Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Predstavnici talijanskog sindikata FIM-CISL i hrvatskog SMH –IS u Brodotrogiru. d.d

Članovi talijanskog sindikata FIM-CISL boravili su u Splitu gdje su se  sastali sa  svojim hrvatskim kolegama iz SMH-IS. Oba sindikata zastupaju radnike zaposlene u brodogradnji. Talijansku delgaciju predvodio je Gianni Alioti – šef međunarodnog odjela sindikata FIM-CISL, a hrvatsku delegaciju g. Vedran Dragičević, predsjednik SMH –IS.
Dolaskom u Split, talijanski sindikalisti željeli su se upoznati s radom naših brodogradilišta, a kao jedan od primjera g. Dragičević je istakao pozitivnu privatizacijsku priču Brodotrogira d.d.,  pa je time  i želja talijanskih sindikalista bila da posjete upravo naš škver.
Sindikaliste je primio g. Mateo Tramontana - član Uprave Brodotrogira d.d. te im predstavio funkcioniranje tvrtke te aktivnosti koje se provode. Gosti su bili zadovoljni predstavljenim jer se prema njihovom mišljenju radi o diversificiranom poslovanju koje  omogućava cjelovitiji pristup tržištu.
Andro Belas, predsjednik podružnice sindikata Brodotrogira d.d., bio je domaćin svojim kolegama. Usprkos lošim vremenskim uvjetima uspio im je pokazati navoz za kojeg  se talijanska delegacija najviše interesirala jer se  u talijanskim brodogradilištima brodovi  grade u suhim dokovima.

Read 643 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Predstavnici talijanskog sindikata FIM-CISL i hrvatskog SMH –IS u Brodotrogiru. d.d