Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Posjet sajmu BOOT Düsseldorf 2015

Sajam nautike BOOT  Düsseldorf ove se godine održavao u periodu  od 17.- 25. siječnja po četrdeset i šesti put. Naime, radi se o jednom od najvećih i najvažnijih svjetskih  sajmova  koji diktira trendove na globalnoj razini.
Velika koncentracija ponude i potražnje na jednom mjestu, mogućnost neposrednog obavljanja razgovora s poslovnim partnerima i upoznavanje s najnovijim nautičkim trendovima,  razlozi su zbog kojih je i direktor Servisnog centra Trogir g. Mario Geić posjetio  sajam. Njegove impresije su više nego pozitivne  jer prema viđenom Hrvatska će i ove godine biti pravi hit među nautičarima.
Direktor Geić, između ostalog, razgovarao je i s proizvođačima opreme za brodove i jahte, a o mogućnostima pružanja servisnih usluga njihovim klijentima koji plove ili drže svoja plovila  na Jadranu. Po njemu je najdojmljiviji dio sajma bio Superyacht paviljon u kojem su se  izlagala najveća i najluksuznija plovila što je i naše ciljano tržište jer to tržište iz godine u godinu bilježi konstantan rast prometa.
Na sajmu su izlagale i charter agencije koje imaju bazu u našoj marini, a njihovi predstavnici su izuzetno zadovoljni zanimanjem gostiju za najam plovila sa polazištem iz Marine Trogir.
Ove godine u 17 izložbenih dvorana izlagalo je više od 1650 izlagača iz 60 zemalja svijeta.  Na sajmu su izlagali proizvođači jahti, čamaca i brodica, proizvođači brodskih motora, charter agencije, marine, trgovci, a bio je i veliki broj štandova na kojima  se nudila  oprema za sve vrste sportova na vodi. Uz Njemačku, već tradicionalno najveći broj izlagača dolazi iz  Nizozemske, Italije, Francuske i Velike Britanije, a  iz godine u godinu sve je veći broj  i hrvatskih izlagača i posjetitelja. Da se radi o važnoj nautičkoj manifestaciji govori i podatak da je  sajam  ove godine posjetilo oko 240,200 posjetitelja iz cijelog svijeta.

Foto izvor: http://www.boot.de/

Read 893 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Posjet sajmu BOOT Düsseldorf 2015