Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Djed Božićnjak doplovio brodom u Marinu Trogir

U Marinu Trogir, danas je na radost i veselje brojne djece brodom doplovio Djed Božićnjak.
U pratnji svojih teta iz vrtića, učiteljica, roditelja, baka i djedova, djeca su došla u Marinu Trogir kako bi dočekala Djeda Božićnjaka i veselila se uz prigodni program koji su im pripremili članovi Amaterskog kazališta Trogir i male Segetske mažoretkinje.
Već na samom ulazu u marinu dočekalo ih je iznenađenje. Naime, postavljen je veliki prolaz napravljen od mnoštva šarenih balona u obliku broda gdje su  svi zastajkivali i fotografirali se.
Djed Božićnjak doplovio je brodom, a njegovo uplovljavanje glasno su najvljivale škverske sirene. Veselo je mahao i pripremao svoju  veliku, crvenu torbu u koju je stavio slatkiše za djecu. Djeca su s nestrpljenjem  promatrala kako se brod Djeda Božićnjaka privezuje za jedan od  pontona, jedva dočekavši da im se pridruži. Stigavši na pozornicu, veselo ih je pozdravio i započeo s dijeljenjem slatkiša u čemu su mu pomagale i dobre vile, njegove stalne pratiteljice.
U jednom trenutku nebo je prekrilo tisuću šarenih balona i srebrnih konfeta što je bio jedinstven doživljaj. Što slatkiša, što balona, dječje ručice i džepići bili su puni, a njihovom  veselju nije bilo kraja.
Odmah po završetku ovog programa formirala se povorka koja se uputila prema navozu gdje se pripremalo porinuće Novogradnje 325. Dugu kolonu su predvodile male Segetske mažoretkinje, Narodna glazba Trogir, kočija s Djedom Božićnjakom i dobrim vilama te sva djeca i njihova pratnja.
  

Read 836 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Djed Božićnjak doplovio brodom u Marinu Trogir