Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Predstavnici SCT-a posjetili sajam METS u Amsterdamu

U  Amsterdamu se od 18.- 20. studenog  održavao  sajam Marine Equipment Trade Show (METS),  jedan od najvećih i najznačajnijih sajmova brodske opreme i materijala za brodogradnju u svijetu.
Iz godine u godinu broj izlagača stalno raste, a ove rekordne godine u 18 paviljona sudjelovalo je 1358 izlagača srodnih brodograđevnih djelatnosti, od brodograditelja, projektanata, dizajnera interijera, pomorskih inženjera, brodskog menadžmenta, konzultanata, charter brokera i mnogih drugih. Sajam METS je organiziran kao  platforma za upoznavanje i umrežavanje poslovnih partnera, razmjenu ideja  i ostvarivanje konkretnih poslova.
 
Radi ovako obimne ponude, sajam su među 20500 posjetitelja, posjetili i predstavnici Servisnog centra Trogir. Oni su tijekom  trodnevnog boravka iskoristili priliku razgledati novitete obilježene inspiracijom i inovacijom, razmijeniti informacije s dosadašnjim poslovnim partnerima i ostvariti brojne nove kontakte.

Najreprezentativniji dio sajma svakako su bili paviljoni SuperYacht   i Marina Yard u kojima su naši predstavnici  obavili najviše razgovora s izlagačima, a najnovije informacije iz svijeta brodogradnje  poslužit će im za razradu daljnjeg poslovanja kao i za širenje aktivnosti na nova tržišta.

Fotografije: http://www.metstrade.com

Read 1038 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Predstavnici SCT-a posjetili sajam METS u Amsterdamu