Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Servisni centar Trogir i Camper & Nicholsons Marinas 1782 Club potpisali ugovor o poslovnoj suradnji

Za vrijeme održavanja Monaco Yacht Show-a, Servisni centar Trogir (SCT) i Camper & Nicholsons Marinas 1782 Club (C&N) dogovorili su uvjete za potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji, koji je  nakon samo nekoliko dana i formalno potpisan.
Camper & Nicholsons Marinas 1782 Club je renomirano svjetsko ime  u okvirima nautičkog turizma i u svom dugogodišnjem poslovanju razvio je mrežu klijenata  u  više od  25 zemalja svijeta. Specijaliziran je za razvoj proizvoda i usluga u marinama,  posredovanju  servisnih i drugih usluga za koje pažljivo odabire lokacije kojima dominira ljepota i udobnost.
Camper & Nicholsons Marinas 1782 Club, s jedne strane okuplja brojne nautičare koji žele sigurnost i udobnost  tijekom plovidbe, a s druge strane  prestižne i luksuzne marine koje imaju potencijala zadovoljiti sva traženja i  postavljene kriterije.
Marketing direktor  C&N  Kurt Fraser,  pozdravio je ulazak SCT-a u elitno nautičko društvo ovim riječima:
 „Ovo je lokacija za super jahte koja se može mjeriti sa najboljima, a  nalazi se na jednoj od najljepših obala za krstarenje na svijetu.  Sa svim drugim članicama kluba, Marina Trogir pokazuje posvećenost najvišem nivou usluga koje nisu ništa manje od onoga što naši klijenti očekuju.“
Za očekivati je da će ova suradnja  rezultirati većim brojem dolazaka  mega i super jahti koje će osim  zakupa veza u marini moći obaviti i kompletan servis na najvećoj razini kvalitete.
Sve aktivnosti i pogodnosti Servisnog centra Trogir, C&N pomno će  pratiti i redovito uvrštavati  u sve informativne i promidžbene materijale što će SCT-u omogućiti stalnu prisutnost na nautičkom tržištu.

Read 1003 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Servisni centar Trogir i Camper & Nicholsons Marinas 1782 Club potpisali ugovor o poslovnoj suradnji